No valid database connection Table 'avtomoto_avto.jos_admintools_ipautoban' doesn't exist in engine SQL=SELECT * FROM `jos_admintools_ipautoban` WHERE `ip` = '54.234.114.202'
No valid database connection Table 'avtomoto_avto.jos_admintools_storage' doesn't exist in engine SQL=SELECT `value` FROM `jos_admintools_storage` WHERE `key` = 'cparams'
No valid database connection Table 'avtomoto_avto.jos_admintools_redirects' doesn't exist in engine SQL=SELECT `source` FROM `jos_admintools_redirects` WHERE (`dest` = '' OR `dest` = '') AND `published` = 1 ORDER BY `ordering` DESC LIMIT 0,1
No valid database connection Table 'avtomoto_avto.jos_admintools_storage' doesn't exist in engine SQL=SELECT `value` FROM `jos_admintools_storage` WHERE `key` = 'cparams'
Добредојдовте, Авто Мото Старт ИСПИТЕН ЦЕНТАР - Тетово
http://avtomotostart.mk/site/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/7787381.jpglink
http://avtomotostart.mk/site/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/5114752.jpglink
http://avtomotostart.mk/site/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/9504053.jpglink
http://avtomotostart.mk/site/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/3961734.jpglink
http://avtomotostart.mk/site/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/6638435.jpglink
http://avtomotostart.mk/site/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/7297096.jpglink
http://avtomotostart.mk/site/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/1236217.jpglink
http://avtomotostart.mk/site/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/9751848.jpglink

Врз основа на Законот за безбедност на сообраќајот на патиштата (“Службен весник на Македонија” бр.54/2007), во Македонија се воведе новина во полагањето на возачките испити и почнаа да функционираат Испитни центри за спроведување на возачките испити. Министерството за внатрешни работи овласти осум испитни центри на територијата на Република Македонија согласно организацијата на соодветните организациони единици – Сектори за внатрешни работи на Министерството.

 

Испитниот центар “АВТО МОТО СТАРТ” – Тетово започна со работа од 28.08.2008 година со Решението за издавање на Лиценца за организирање и споведување на возачки испит за кандидат за возач и проверка на стручноста на возачите – инструктори и го опфаќа регионот на градовите Тетово и Гостивар. Седиштето на испитниот центар се наоѓа во Тетово на ул: “Маршал Тито” бр.132, а пријавното место во Гостивар на ул: “Никола Парапунов” бр.70.

 

Одржувањето на испитите во Испитниот центар во Тетово се спроведува согласно Правилникот за начинот на спроведување на возачките испити.

Polls

Анкетно прашање?
 

Who's Online

Има 2 гости присутни